1926009_725362594151633_154650021_oVa multumim mult  pentru faptul ca ne vizitati website-ul. Incepand cu anul 2006 ne-am dedicat activitatea cresterii KPI critici ai organizatiilor cu care lucram. In paralel am oferit servicii companiilor de Asigurari de Viata prin parteneriatul derulat cu compania canadiana Professional Sales Plus Inc. Recent am avut onoarea de a demara parteneriate similare cu David Margetts pentru dezvoltarea de programe de Coaching care vizeaza cresterea KPI si, cu Margaret Kinlay si The Film Business.

Am dezvoltat acest website in ideea de a oferi informatii si suport atat Companiilor cat si Participantilor la programele noastre de training si coaching. Cei interesati vor putea accesa paginile dedicate pornind de la cele doua optiuni: Companie si Participant. Atat companiile client cat si participantii la programele noastre sunt importanti pentru noi.

Nu avem solutii unice pentru toate lumea si nu organizam sesiuni de lectura in ppt sau programe de “motivare”. Adaptarea programelor noastre la cerintele dvs. se realizeaza prin:

  • Analiza initiala impreuna cu toate nivelele ierarhice implicate pentru intelegerea problemelor cu care va confruntati
  • Incorporarea KPI critici ai organizatiei dvs. in programele noastre pentru a genera rezultate
  • Utilizarea intr-o cat mai mare masura a limbajului specific domeniului dvs. de activitate

Vrem sa dezvoltam programe de training si coaching practice cu relativ putina teorie care sa sustina motto-ul nostru No Training Spa. Vrem ca participantii la programele noastre sa fie activi, implicati, sa genereze rezultate superioare si sa fie mai responsabili, nu doar ca primeasca niste informatii. Vrem ca organizatiile cu care lucram sa obtina rezultate superioare dupa derularea programelor noastre

Acestea sunt Principiile care ne guverneaza intreaga activitate:

1. Onestitate si Deschidere Totala

2. Responsabilitate si Implicare

3. Invatare Continua si Training Practic

Obiectivul nostru principal este acela de a ajuta organizatiile sa isi creasca Indicatorilor Cheie de Performanta (KPI), atat cei calitativi cat si cei cantitativi. Cifrele din KPI sunt sigurele care va pot da o imagine clara si reala a ceea ce se intampla cu business-ul dvs: sunteti pe directia cea buna sau nu? Cresterea KPI se realizeaza prin dobandirea unor noi comportamente, imbunatatirea unor comportamente si inlocuirea unor comportamente manifestate in mediul de afaceri.

Pentru a realiza acest lucru este nevoie de onestitate reciproca si deschidere totala. Discutiile sunt tratate cu confidentialitate totala. Scopul lor este de a identifica problemele cu care se confrunta o organizatie si a determina care KPI sunt slabi in raport cu standardele de performanta. Solutiile pe care le oferim vizeaza de fiecare data eliminarea partiala sau totala a decalajelor care apar in activitati si rezultate.

Oamenii devin mai responsabili si mai implicate atunci cand isi analizeaza la rece rezultatele, cand se uita la Situatia lor Actuala. In mediul de afaceri exista asa numita Teorie a Maimutei care prezinta modul in care oamenii trebuie sa isi abordeze problemele si responsabilitatile. Asa cum ati observat probabil avem in echipa noastra un coleg, o maimuta pe nume Boris™, care ocupa postul de Accountability Manager. Managerii companiilor client si participantii la programele noastre de pana acum au facut cunostinta cu Boris™, unii dintre ei chiar au “adoptat” unul in activitatea lor. Boris™ nu este un prieten, chiar daca fata lui te indeamna sa crezi asta. Boris™ reprezinta o problema a carei rezolvare este in plan individual sau comun. Fiecare dintre noi trebuie sa fie responsabil pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta si pentru a genera rezultate superioare.

A. Care sunt activitatile derulate de angajatii vostri in fiecare zi?

Angajatii vostri trebuie sa fie constienti de importanta activitatilor critice pe care trebuie sa le deruleze in fiecare zi. Daca nu fac aceste activitati in fiecare zi atunci, din punct de vedere al business-ului, nu mai conteaza ce fac pentru ca nu vor genera rezultatele dorite.

B. Cum deruleaza aceste activitati in fiecare zi?

Angajatii vostri trebuie sa deruleze aceste activitati critice la un anumit nivel calitativ pentru a putea genera rezultate. Daca nu sunt instruiti sa faca acele activitati cum trebuie, ratiile lor vor fi foarte slabe.

C. Cat de des deruleaza aceste activitati in fiecare zi?

Angajatii vostri trebuie sa deruleze activitatile critice cu o anumita frecventa in fiecare zi. Daca nu sunt suficient de activi, conform probabilitatii in mediul de afaceri, nu vor reusi sa genereze rezultatele dorite.

D. Care sunt motivatiile personale care ii determina sa fie activi?

Motivele pentru care o persoana este activa si productive difera de la individ la individ. Nu intentionam sa motivam oamenii, ci dorim sa ii inspiram in ceea ce priveste atingerea motivatiilor personale pentru a genera rezultate superioare pentru ei si companiile lor.

Filosofia noastra de training, coaching si dezvoltare are la baza urmatoarele repere:

  • Folosirea unor Sisteme, Procese si Instrumente simple, clare si care si-au dovedit utilitatea in mediul de afaceri.
  • Analiza Decalajului pe KPI calitativi si cantitativi pentru identificare problemelor cu care se confrunta o organizatia.
  • Responsabilitate impartasita de catre toti cei implicati in proces: noi, participantii si managementul companiei.
  • Crearea unui mediu de invatare in care participantii sa fie in centrul atentiei si in care sa isi poata folosi intregul potential pentru a genera valoare pentru ei si pentru ceilalti..
  • Fara “Training Spa” pentru participanti; realizam programe practice, nu prezentari de informatii, in care participantii sunt parte activa a derularii programului pentru a genera rezultate superioare.